NO / EN
 
 

Ingierstrand Bad
RESTAURANT

 

Á la carte er nå stengt for sesongen. Vi ønsker alle velkommen tilbake i mai 2019. Planlegger du selskap hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss for mer informasjon.

 

Stedet åpnet første gang i 1934, og har siden vært i drift som både restaurant og utleielokale. Ingierstrand Bad Restaurant ligger fysisk i Oppegård kommune, men er eid av Oslo kommune.

Ingierstrand Bad Restaurant kan leies for lukkede selskaper fra april, og vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement for alle anledninger. Ta kontakt med oss for ledige datoer og mer informasjon.

 

Historie

Ingierstrand Bad er et unikt sjøbad på østsiden av Oslo. Anlegget er tegnet av de norske arkitektene Ole Lind Schistad og Eivind Moestue og stod klart i 1934.

Arkitektene var pionerer innen modernistisk arkitektur i Norge. Ingierstrand Bad Restaurant er et ikon i norsk moderne arkitekturhistorie og regnes som et av hovedverkene i norsk funksjonalistisk arkitektur. Arkitektene uttalte selv at deres målsetning var å tilpasse bygningene til det kuperte terrenget «så den landskapelige skjønnhet understrekes, og arealet ikke overmøbleres»

Ingierstrand Bad Restaurant er pusset opp og gjenåpnet i all sin prakt i mai 2013. Hjertelig velkommen!

Bilder fra Ingierstrand Bad Restaurant

 

Ønsker du å vite mer?

Vi er behjelpelig om det er noe du ønsker mer informasjon, eller ønsker å reservere bord eller et eget rom. Vi hjelper deg gjerne.

Telefon: 66 82 18 90
Epostpost@ingierstrandbad.no

 

MENY

 

BUFFETMENY
For større selskaper kan vi også tilby buffeter.
Vennligst se vedlagt meny: 
Buffetmeny 2018

Bestill

Ingierstrand Bad Restaurant er nå stengt for sesongen. Vi gleder oss til å se dere i mai 2019. Planlegger du selskap hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt.

Hele restauranten kan reserveres for inntil 500 gjester, hvor dere også får tilgang på vår store uteservering.
Vår hovedsal tar middager inne for inntil 350 gjester. Hele veggen i lokalet har vinduer med flott sjøutsikt og her vil dere få sommerfølelsen nær svaberg og bølger. Kom i båt og bli satt av på bryggen nedenfor restauranten.

Har du et stort selskap neste sommer kan du ta kontakt med oss allerede nå. Kontakt oss her.

Telefon: 66 82 18 90
Epostpost@ingierstrandbad.no

 

 

Lokasjon

Ingierstrandveien 30, 1420 Svartskog
Ingierstrand Bad Restaurant er tilknyttet en stor parkeringsplass med gratis parkering

Offentlig transport:
Tog til Kolbotn fra Oslo S og buss 907 til Ingierstrand