NO / EN
ingierstrand-0512.jpg

Velkommen til sommeråpning

15. mai skjer det igjen – Ingierstrand Bad Restaurant åpner for sesongen. Vi inviterer deg med på sommeråpning og feiring!

Kvelden starter med båttur fra Rådhusbrygga og vel fremme serveres aperitiff og historien om den unike og ikoniske bygningen.

Vi serverer en fristende fisk- og skalldyrbuffet med de beste skattene fra havet og det blir et musikalt innslag av Birkelunden mannskor under kvelden. 

Alle gjester blir transportert tilbake til Oslo med buss mellom 22.00-23.00.

 

Hvor: Ingierstrand Bad Restaurant
Når: 15. mai 2018
Avreise: 18.00 fra Rådhusbrygge 3

Pris: 995,- per person
Inkl. Transport til og fra, aperitiff, middag, underholdning.

Drikkemeny med/uten alkohol: 400,-/175,-
Drikkemeny betales separat. Ønsker du kaffe & avec bestilles dette på stedet og betales separat.

Har du ikke behov for transport, pris: 745 kr.

 

Ved reservasjon

Velg "Sommeråpning 15. mai 2018" og deretter 15. mai i bookingkalenderen.

Vi ønsker at du gir tilbakemelding til oss på følgende:

  • Ønsker du drikkemeny med eller uten alkohol til maten
  • Eventuelle allergier
  • Transport

Betingelser

Du må legge inn ditt kredittkort som garanti for bookingen innen 48 timer etter bestillingen er gjort, og det holdes kun 1 ,- når kredittkortet er lagt inn. Følg bekreftelsen du mottar. Du kan avbestille inntil 3 dager før ankomst. Du betaler direkte i restauranten etter besøket. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed i forkant debiteres 995,- per person.

 

Birkelunden mannskor

Birkelunden Mannskor ble stiftet på et nachspiel på Grünerløkka en fuktig natt i 2012. Koret holder årlig en julekonsert, sommerkonsert og 17. mai konsert og har blitt en "snakkis" i Oslo. I 2017 vant de "beste mannskor" under NM i korsang i Trondheim. De er kjent for å synge tradisjonelle nasjonalromantiske korsanger med voldsom trøkk, og udødelige RnB-hits fra 90-tallet med utsøkt ømhet. Koret dirigeres av Knut Kristian Mohn (f. 1987) som våren 2016 avsluttet sin mastergtad ved Operahøgskolen i Oslo. Tross sin unge alder har Mohn rukket å gjøre en rekke konserter i inn- og utland, både som solist og dirigent.